Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/mayomexc/mayomex.com/html/wp-includes/plugin.php on line 601 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/mayomexc/mayomex.com/html/wp-includes/plugin.php on line 601 Warning: Parameter 2 to M_DataMapper::set_custom_wp_query_where() expected to be a reference, value given in /home/mayomexc/mayomex.com/html/wp-includes/plugin.php on line 291 Warning: Parameter 2 to M_DataMapper::set_custom_wp_query_groupby() expected to be a reference, value given in /home/mayomexc/mayomex.com/html/wp-includes/plugin.php on line 291 Warning: Parameter 2 to M_DataMapper::set_custom_wp_query_fields() expected to be a reference, value given in /home/mayomexc/mayomex.com/html/wp-includes/plugin.php on line 291 Warning: Parameter 2 to M_DataMapper::set_custom_wp_query() expected to be a reference, value given in /home/mayomexc/mayomex.com/html/wp-includes/plugin.php on line 291 Warning: Parameter 2 to M_DataMapper::set_custom_wp_query_where() expected to be a reference, value given in /home/mayomexc/mayomex.com/html/wp-includes/plugin.php on line 291 Warning: Parameter 2 to M_DataMapper::set_custom_wp_query_groupby() expected to be a reference, value given in /home/mayomexc/mayomex.com/html/wp-includes/plugin.php on line 291 Warning: Parameter 2 to M_DataMapper::set_custom_wp_query_fields() expected to be a reference, value given in /home/mayomexc/mayomex.com/html/wp-includes/plugin.php on line 291 Warning: Parameter 2 to M_DataMapper::set_custom_wp_query() expected to be a reference, value given in /home/mayomexc/mayomex.com/html/wp-includes/plugin.php on line 291 Modele de bolte din rigips

Modele de bolte din rigips

Dupa ce ATI modelat Placa, Fixati-o cu holsuruburi peste cadrul métalique. Luati un nou profil métallique si taiati-l cu o foarfeca de tabla DIN 6 in 6 Centimetri, fixandu-l apoi peste Arcada DIN Rigips, in partea inferioara a acesteia. Acest Profile métallique nervurat va servi drept suport pentru Placa de Rigips care va inchide la final Arcada. Aceasta va avea latimea arcadei si va fi taiata cu cutterul DIN 6 en 6 Centimetri Numai pe o parte pentru a fi mai flexibila. Se fixeaza si EA in holsuruburi. Montati apoi profil de Colt DIN Plastic, iar la final se aplica un Strat de glet de Ipsos, se slefuieste si se vopseste. Construirea unei arcade DIN Rigips – decupati un nou profil métallique si taiati-l DIN 6 in 6 Centimetri dupa ce ATI fixat in dibluri cadrul PE pereti, urmatorul pas este trasarea arcadei PE Placa de Rigips in functie de masuratorile specifice spatiului unde construiti. Daca latimea o stiti deja, stabiliti si inaltia arcadei si, folosindu-va de o sfoara cu un creion la capat, trasati PE Placa de Rigips conturul, fixand capatul Liber al sfoarei la Jumatatea bazei arcadei. Sfoara sont lungimea Egala cu amplitudinea sau adancimea arcadei. Taiati apoi cu un cutter sau cu un fierstrau électrique de-a lungul liniei, o ETAPA Care necesita multa Atentie, Data fiind fragilitatea rigipsului.

Este indicat sa lasati o distanta de cel Poutine cativa Centimetri in partea superioara a arcadei dupa taiere astfel incat sa nu se Rupa usor la fixarea ulterioara in cadrul usii. O Arcada in Golul unei USI se construieste cu urmatoarele materiale: profil speciale Rigips UD, dibluri, holsuruburi si Placa de Rigips de 9,5 mm. Primul pas este fixarea profilelor métalice in cadrul Superior al usii, de o parte si de Alta, acestea sustinand arrière-pensée Arcada DIN Rigips, asa cum se vede in imaginile de mai jos. Construirea unei arcade DIN Rigips – fixations cadrul Metalic, decupati Arcada si apoi atasati-o cu holsuruburi datorita rigipsului, posibilitatile atunci cand Vine vorba despre amenajari interioare sunt mai mult decat Variate. Cum in ultimii Ani sunt foarte populare livingurile espace ouvert, soins se UNESC cu bucataria, una dintre utilitatile pe care le poate avea rigipsul este aceea de a se transforma intr-o Arcada de toata frumusetea care sa delimiteze cele doua spatii.

Categories

About the Author: