Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/mayomexc/mayomex.com/html/wp-includes/plugin.php on line 601 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/mayomexc/mayomex.com/html/wp-includes/plugin.php on line 601 Warning: Parameter 2 to M_DataMapper::set_custom_wp_query_where() expected to be a reference, value given in /home/mayomexc/mayomex.com/html/wp-includes/plugin.php on line 291 Warning: Parameter 2 to M_DataMapper::set_custom_wp_query_groupby() expected to be a reference, value given in /home/mayomexc/mayomex.com/html/wp-includes/plugin.php on line 291 Warning: Parameter 2 to M_DataMapper::set_custom_wp_query_fields() expected to be a reference, value given in /home/mayomexc/mayomex.com/html/wp-includes/plugin.php on line 291 Warning: Parameter 2 to M_DataMapper::set_custom_wp_query() expected to be a reference, value given in /home/mayomexc/mayomex.com/html/wp-includes/plugin.php on line 291 Warning: Parameter 2 to M_DataMapper::set_custom_wp_query_where() expected to be a reference, value given in /home/mayomexc/mayomex.com/html/wp-includes/plugin.php on line 291 Warning: Parameter 2 to M_DataMapper::set_custom_wp_query_groupby() expected to be a reference, value given in /home/mayomexc/mayomex.com/html/wp-includes/plugin.php on line 291 Warning: Parameter 2 to M_DataMapper::set_custom_wp_query_fields() expected to be a reference, value given in /home/mayomexc/mayomex.com/html/wp-includes/plugin.php on line 291 Warning: Parameter 2 to M_DataMapper::set_custom_wp_query() expected to be a reference, value given in /home/mayomexc/mayomex.com/html/wp-includes/plugin.php on line 291 Modele te palltove

Modele te palltove

Long Manto shumë e konsiderojnë jopraktike, por KUR e mbyllin plotësisht figurën, Gruaja ka një ndjenjë të vetëbesimit. Modelet me gjatësi në dysheme janě kryesisht monofonike, por gjithnjë e më shpesh janě të zbukuruara me një applique në modë. Kontrollo printimin veshja e vjeshtës dhe e dimrit NUK është kurrë e vjetëruar-sidomos në mënyrë efektive të Shohin kapelat PA mëngë në një qelizë të Madhe të ndritshme. Modelet e zbukuruara me rroba plaid Mund të mbulojnë të gjitha veshjet, ose pjesë të SAJ, kryesisht të lartë. Pëlhura elegante elegante të një pëlhure me një shtypje të një kafaze të Vogël me Tone Liliane romantike duken bukur. MODELE skenike, të qenësishme në lëkurën e DeLeve të Prera, do të shpërndajnë një pallto femërore në modë midis stileve të Tjera nga Struktura të Tjera. Modelet të cilat dominojnë sipas matérialité janě ATO nga kadifeja, pastaj nga materialet e përziera dhe TEKSTURA të theksuara. Modelet gjeometrike të kontrastit do të jenë të njohura. Duke filluar nga Vija të zeza dhe të bardha, qelizat-dhe Duke përfunduar me Modelet me ngjyra shumëngjyrësh. Dhe qeliza Mund të kombinohet me floristikë, si rregull, Motivi i floririt mbivendoset MBI të. MODELE absolutisht Origjinale janě tashmë të ndritshme rozë. Përveç gjërave monotone në tendance, veshje të sipërme me ngjyra të kundërta. Dhe prekja përfundimtare, e CILA shënohet nga të Errësira dizajnerët-është që të Vishen një mbulesë Topike ose Duke ngulitur mëngët me një fishekzjarr.

Në vjeshtë dhe dimër 2017-2018, veshjet Mund të Vishen dhe të hedhen thjesht MBI shpatullat e Tyre. Vërtetë, KY Opsion NUK është Gjithmonë i përshtatshëm. Modelet e vajzave lehtë Mund të ECIN përgjatë Catwalk, duc vendosur Duart në xhepat e Tyre dhe Duke hedhur Mantelet e pneu MBI shpatullat e pneu, dhe ne do të duhet të zgjedhim-modë dhe të rehatshme, bukur dhe me guxim… MODELE lulesh në një pallto. MOS híitoni, Dimri NUK do të dëmtojë, por déprécisioni i dimrit NUK Mund të ndodhë. Lule të Vogla, bouquets të mëdha për ngjyrat e SAJ të ndritshme përulur në koleksionet e Antonio Marras, Dolce & Gabbana, Gucci, Prada dhe Mary Katrantzou. Siç u përmend më parë, motive me Lule përzierje mirë me kafaz dhe printime të Tjera. Sezoni i veçantë i mbështetjes do të jetë në Tonet e ndritshme, të dendura dhe të ngopura. KY është një raund i ri i Stilit Retro të viteve` 40 të Shekullit të kaluar, Kur dizajnerët shpallën një protestë për harresë, mërzitje, monotoni. MODELE të Mira të një pallto me Vetëm një ngjyrë në modë të 2017, ose me një Fund të kundërta të cols, xhepat, prangat, butonat. Dhe sigurisht, vëmendje e veçantë duhet t`i kushtohet një shtypje të Tillé si një kafaz.

Veshjet e grave në modë në një kafaz shumë të ndryshëm-është Elegant, është interesante, është shumë elegante. pallto a plaidé, si dhe veshjet për gratë e Zezë-alternativë të Vërtetë me dhunti të shumta, nëse Jeni Duke kërkuar për diçka të re, por NUK Duan të ndryshojë rrënjësisht stilin e TIJ. Por, Duke pasur parasysh se ka shumë opsione në dispozicion, padyshim se është proces i vështirë Gjetja e një palltoje ideale. Shtresa e punuar me Tegela 2017-2018 është një alternativë. Stilet e lehta nga Sintépon dhe Modelet e formës së goditjes për tufë përshtaten në mënyrë të përkryer në ritmin e përditshëm Aktiv të jetës së grave moderne. Ju Mund të ulni shtresën e shpatullave, gjë që Gjithashtu çon në një rritje të volumit. Ekziston Edhe një tjetër Raglan, Ku Mund të qëndroni Brenda kufijve të madhësisë suaj, por në të njëjtën kohë rrisni shpatullat tuaja. Si më parë, dizajnerët admirojnë ngjyrë të Zezë, Duke krijuar MODELE universale të një pallto të Zezë. Shikoni në vazhdim cilat MODELE do të dominojnë këtë Sezon: Pallujt e thurur Pak më të harruar kujtojnë përsëri veten me një siluetë në modë, ekzekutimin interesant, ngjyrosjen.

Categories

About the Author: